Will's Vegan Shoes

Visar alla 8 resultat

Will’s Vegan Shoes grundades år 2012 av Will Green. Med säte i London producerar märket veganska skor och accessoarer i Italien och Portugal, utifrån Europeiska Unionens lagar kring anställning, diskriminering, hälsa och säkerhet. Med utgångspunkt i att allt levande behöver skyddas är produktionen bra för människa, djur och natur. Hela logistikkedjan är plastfri där allt emballage är återvinningsbart. Märket poängterar vikten av att ha full kontroll över utsläpp och genom att investera i förnybar energi har Will’s Vegan Shoes lyckats med att bli ett helt och hållet koldioxidneutralt företag. Allt ifrån att driva hemsidan till att framställa slutprodukten är klimatkompenserat.

Designen är klassisk med en blinkning till pågående trender och modellerna spänner sig från funktionsskor till detaljerade accessoarer. Will’s Vegan Shoes produkter består främst av ett spannmålsbaserat mikrofibermaterial som andas, är formbart och hållbart i dubbel bemärkelse – slitstarkt och miljövänligt. Green Laces erbjuder ett urval av enkla, lyxiga bälten, korthållare, plånböcker och datorfodral.

Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Vardagar 12-18

Lördagar 12-16