+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

Swedish Stockings

Visar 1–18 av 24 resultat

Swedish Stockings grundades i Stockholm år 2013 av Nadja Forsberg och Linn Frisinger. De ser det som sitt uppdrag att influera och förändra hela strumpindustrin. Strumpbyxor är en petroleumvara och en av de mest konsumerade produkterna med störst miljöpåverkan i hela textilindustrin. Återvinning är en röd tråd som löper genom företagets produktion och på så sätt bidrar de till en hållbar utveckling. Genom att framställa alla sina modeller i återvunnen nylon eller ekologisk bomull är Swedish Stockings världens enda hållbara tillverkare av strumpbyxor.

Produktionen sker i fabriker som drivs av solceller och annan förnybar energi. Allt vatten som används vid färgning renas på plats. Tillverkningen sker med en zero waste-filosofi där vatten återanvänds, där utsläppen hela tiden reduceras och där avfall tas om hand på ett medvetet och etiskt sätt.

Designen är klassisk men modig. Green Laces har gjort ett handplockat urval av allt från stilrena, enfärgade modeller till de med spets, glitter och ribbning – hållbara strumpbyxor för alla tillfällen.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17