Sandqvist

Visar alla 17 resultat

Sandqvist grundades i Stockholm år 2004 av Anton Sandqvist. Ekologisk hållbarhet ramar in märkets profil på flera sätt – väskorna är slitstarka, miljövänligt producerade och tillverkningen sker under kontrollerade arbetsförhållanden för en rättvis marknad. All bomull som används vid tillverkningen är ekologisk och levereras utan mellanhänder direkt från bönderna. De patenterade Cordura®-materialen som används är miljövänliga och tillverkade av 100 % återvunnet spillmaterial, gamla PET-flaskor och andrahandssorterade textilier. Produktionen sker i Vietnam och kontrolleras regelbundet av Fair Wear Foundation.
 
Det nordiska landskapet i möte med en urban livsstil har alltid varit Sandqvists stora inspirationskälla. Väskorna från deras veganska linje i återvunnen nylon är vattenresistenta, funktionella och stilrena. Samtidigt är de anpassade för både frilufts- och stadsliv. Sandqvist är det självklara valet för dig som vill bidra till en medveten konsumtion.

Instagram

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Vardagar 12-18

Lördagar 12-16