+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

Green Laces

Visar alla 12 resultat

Green Laces har sedan 2010 nära studerat och varit en tongivande aktör inom veganskt skomode för den nordiska marknaden genom att presentera och ge andra veganska märken en plattform i butiken på Hökens gata i Stockholm. Varumärket letar ständigt efter produkter som erbjuder nya lösningar och innovationer för ökad hållbarhet och arbetsrättslig säkerhet. Genom intressant design i ett omsorgsfullt urval vill Green Laces lyfta fram och skapa samtal om veganskt mode.

Under årens lopp har varumärket tagit fram ett bälte, ekologiska strumpor och skovårdskit men 2020 blev året då Green Laces började göra allvar av de idéer som länge legat i byrålådan. Under slutet av 2020 kommer vi att se en skomodell, en plånbok, strumpor, tvålar och en tvålkopp i colab med keramiker Linnea Schröder. Följande säsong kommer utbudet att utökas kraftigt med tonvikt på skor och fler samarbeten med andra kreatörer.

Green Laces är en välkurerad modebutik med stor nyfikenhet och intresse för design och konst som gör researchen åt dig som vill handla hållbart, rättvist och veganskt.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17