+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

DONNANT DONNANT

Visar alla 13 resultat

Donnant Donnant är ett nygrundat märke med bas i London. Bakom lanseringen står Alessandra Servi och Marion Disaro, vars mission är att kombinera etik och lyx. Det åstadkoms bland annat genom att enbart använda högkvalitativa veganska material och donera en del av vinsten för varje såld produkt till djurrättsorganisationer. I produktionen, som sker under rättvisa förhållanden i små fabriker i Portugal, används inga giftiga kemikalier eller pvc.

Designen är tydlig, grafisk och minimalistisk med mycket effekt. Skulpterade klackar i gummi, spegelblanka ytor i konstskinn och handgjorda väskor med utmanande mönster ramar in uttrycket. Tanken är att bortse från trender, för att skapa något som är vackert, vasst och håller säsong efter säsong. För att manifestera det löftet är materialen slitstarka och formbara. Grundarna Servi och Disaro söker hela tiden efter att utveckla produktionen och håller sig uppdaterade på det senaste inom animaliefria, hållbara material. Även designstudion är miljövänligt driven.

Hos Green Laces finns ett handplockat urval av det veganska märkets sneakers, klackar och väskor. Donnant Donnant är ett företag som redan befinner sig i framtiden och tar därför ställning för miljö, människor och djur nu genom lusten för design och mode.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17