Bukvy

1 produkt

Bukvy grundades i Stockholm år 2015 av Joanna Bark och Elena Ekström. Märket föddes ur en frustration inför att alltid vara på språng med för mycket saker att bära med sig. Startskottet blev idén om den perfekta väskan, en produkt som kunde spela många olika roller, både estetiska och praktiska. Bukvys småskaliga kollektion av väskor skapas i syfte att minska stressen, öka möjligheterna till att organisera i vardagen och att bidra till en hållbar och minimalistisk garderob. Designen är stilren i linjerna med inspiration hämtad från modern arkitektur och konst. Alla väskorna har ett slitstarkt, ljusrosa foder i bomull.

Bukvys veganska väskor är tillverkade i kork som är ett biologiskt nedbrytbart, återvinningsbart naturmaterial. Ekträden som materialet utvinns från minskar risk för bränder och ökenspridning samt binder koldioxid. Väskorna är just tack vare korken slitstarka och lättviktiga.

Green Laces är stolta att representera ett märke med en så handfast idé om hur en hållbar garderob byggs upp. Bukvy är design, kvalitet och livsfilosofi i ett.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Vardagar 12-18

Lördagar 12-16