+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

Birkenstock

Visar alla 1 resultat

Birkenstock är ett av världens mest kända skoföretag med rötter så långt tillbaka som 1774 då Birkenstock-familjen lade grunderna till bolaget. Under 1800- och 1900-talen expanderade företaget, upprättade egna fabriker och spred kunskap om fothälsa till folket. Tillverkningen sker än idag i Tyskland, där personalens hälsa och trygghet är i fokus. För att godkännas som leverantör till Birkenstock måste en uppförandekod undertecknas, vilket säkerställer en kontrollerad miljö även innan materialen når fabrikerna.

Green Laces erbjuder Birkenstocks veganska version av den klassiska Arizona-sandalen. Ortopediskt utformad, med den anatomiska fotbädden gjord av äkta naturkork som har blivit företagets kännetecken. Uppbyggnaden ger foten stöd och kroppen rätt avlastning. Yttersulan är gjord i etylvinylacetat som är hållbart, lätt och flexibelt. Märkets egenutformade och patenterade syntetmaterial Birko-Flor® är lättskött, slitstarkt och hygieniskt. Insidan är belagd med ett mjukt, andningsaktivt skikt av fleece. Tidlös design, etiskt och bekvämt.

I Green Laces urval finns Arizona i färgerna antharicte som är en lite ljusare svart samt i bordeaux som är röd. Sandalerna är lite olika breda, det finns en lite smalare modell samt en normal bred variant.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17