+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

Ahimsa

Visar alla 8 resultat

Ahimsa grundades 2013 och har sedan starten varit ett veganskt företag som lägger stor vikt vid rättvisa arbetsvillkor. Skorna tillverkas för hand i Brasilen med en tydlig vision om att ifrågasätta normer, att respektera alla livsformer, att tillverka hållbart och att inspirera till medvetna konsumtionsval.
Tillverkningen av det hållbara konstskinn av hög kvalitet som Ahimsa använder i sina skor kommer från Spanien. Konstskinnet är mycket slitstarkt, det låter fötterna andas och är följsamt och töjbart. Sulorna är av hög kvalitet och många av de urbana friluftsinspirerade modellerna vi återser i Green Laces sortiment har Vibram-sula. Varje steg i produktionen är transparent och vi kan namnen på de som jobbar i fabriken.
Green Laces gör ett omsorgsfullt urval ur Ahimsas stora kollektioner av veganska kängor, kostymskor, stövletter och vinterskor och för 2020 har vi valt att ta in hikinginspirerade modeller med enkla, tydliga linjer som passar den aktiva storstadspersonen samt ett sortiment kostymskor för dam och herr.

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17