HEM  › Stina Suai

Stina Suai

Popup med handgjorda smycken 14-18/2

Tack alla som hållit i och hållit ut och visat stor hänsyn i butiken. Nu är vi redo att öppna upp igen och vi startar hjärteveckan med en gäst. Smyckesmärket Stina Suai gör en take over av vårt vackra bord och slår upp en minibutik hos oss hela veckan. Vi tog ett kort samtal med ägaren Stina och frågade henne lite om hennes hantverk.
Vem är du? Varför började du skapa med händerna?
Jag har alltid skapat med händerna och innan jag blev förälskad i att skapa smycken tecknade och målade jag mest. Jag brukar ibland kalla min kreativitet för en förbannelse (fast på ett bra sätt) för jag får aldrig vila för min hjärna som kommer på nya idéer hela tiden. Jag blir så inspirerad av allt hela tiden och det bara måste komma ut i form av smycken! Skulle nog kunna skapa när jag sover för det lixom bara händer.
För vem tillverkar du dina smycken? Har du en typisk kund?
Jag kommer alltid så otroligt bra överens med mina kunder, dom känns alla som mina kompisar. Utan att vara rädd för att skryta så är min typiska kund en ascool kvinna med skitsnygg stil som inte följer några som helst normer eller regler.
Hur tycker du att vi ska tänka när vi köper dina smycken? Kan vi matcha hur som helst?
Jag tycker inte du behöver tänka utan bara gå på känsla och ja, matcha hur som helst fungerar alltid! Jag blir alltid så pepp på att se hur folk bär mina smycken, oftast så oväntat jämfört med hu jag skulle burit det och det älskar jag!
Berätta om popupen hos oss 14-18/2! Vad kommer hända?
Det kommer bli så trevligt det kan bli med häng i fin lokal, bästa sällskapet ( alla er) och massa smycken som ingen tidigare sett samt mina populäraste designs. 

Green Laces känner extra värme för kreatörer som prövar nya vinklar, som letar ett eget uttryck och vi ser mycket fram emot att ha Stina i butiken. Hon kommer att finnas på plats varje dag och berätta mer om sina produkter och så klart ha massor till försäljning. Du som handlar något från Stina i butiken har 20 % på ditt köp från Green Laces.
Vi håller butiken öppen kl 12-18 varje dag den här veckan och hälsar er alla extrahjärtligt välkomna!