Stina Suai

Popup med handgjorda smycken 14-18/2

Tack alla som hållit i och hållit ut och visat stor hänsyn i butiken. Nu är vi redo att öppna upp igen och vi startar hjärteveckan med en gäst. Smyckesmärket Stina Suai gör en take over av vårt vackra bord och slår upp en minibutik hos oss hela veckan. Vi tog ett kort samtal med ägaren Stina och frågade henne lite om hennes hantverk.
Vem är du? Varför började du skapa med händerna?
Jag har alltid skapat med händerna och innan jag blev förälskad i att skapa smycken tecknade och målade jag mest. Jag brukar ibland kalla min kreativitet för en förbannelse (fast på ett bra sätt) för jag får aldrig vila för min hjärna som kommer på nya idéer hela tiden. Jag blir så inspirerad av allt hela tiden och det bara måste komma ut i form av smycken! Skulle nog kunna skapa när jag sover för det lixom bara händer.
För vem tillverkar du dina smycken? Har du en typisk kund?
Jag kommer alltid så otroligt bra överens med mina kunder, dom känns alla som mina kompisar. Utan att vara rädd för att skryta så är min typiska kund en ascool kvinna med skitsnygg stil som inte följer några som helst normer eller regler.
Hur tycker du att vi ska tänka när vi köper dina smycken? Kan vi matcha hur som helst?
Jag tycker inte du behöver tänka utan bara gå på känsla och ja, matcha hur som helst fungerar alltid! Jag blir alltid så pepp på att se hur folk bär mina smycken, oftast så oväntat jämfört med hu jag skulle burit det och det älskar jag!
Berätta om popupen hos oss 14-18/2! Vad kommer hända?
Det kommer bli så trevligt det kan bli med häng i fin lokal, bästa sällskapet ( alla er) och massa smycken som ingen tidigare sett samt mina populäraste designs. 

Green Laces känner extra värme för kreatörer som prövar nya vinklar, som letar ett eget uttryck och vi ser mycket fram emot att ha Stina i butiken. Hon kommer att finnas på plats varje dag och berätta mer om sina produkter och så klart ha massor till försäljning. Du som handlar något från Stina i butiken har 20 % på ditt köp från Green Laces.
Vi håller butiken öppen kl 12-18 varje dag den här veckan och hälsar er alla extrahjärtligt välkomna!

Login to your account or create new

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Registrera dig för att få exklusiva rabatter och specialerbjudanden

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR KÖP VIA GREENLACES.SE

Green Laces säljer varor via greenlaces.se till privatpersoner och företag i Sverige med person- eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet.

Frakt vid köp i webbshoppen kostar 55 kr oavsett köpbelopp. Returfrakt kostar 75 kr, vilket dras från orderbeloppet vid återbetalning. Vid byte betalas summan för returfrakt in till Green Laces via Swish eller bankgiro. Returer kan också återlämnas direkt i butiken, då självklart utan extra kostnad.

Vi reserverar oss för tryckfel, slutförsäljning och uppenbara felprissättningar på sajten och vi förbehåller oss rätten att neka beställningar.

Mejla oss om du stöter på problem.
Vår kundtjänst är öppen vardagar och vi svarar så snabbt vi kan, normalt inom en arbetsdag.

E-post: hello@greenlaces.se

Kontrollera beställningen

Kontrollera beställningen, dina adressuppgifter och välj det fraktalternativ och betalningssätt du önskar. Om du vill hämta ut varorna i vår butik på Hökens gata 7 i Stockholm går det naturligtvis bra. Välj då alternativet “Hämta i butik”. Väljer du det här alternativet så betalar du förstås ingen fraktavgift. Vi meddelar dig när dina varor är redo att hämtas ut.

När du genomfört beställningen har du godkänt våra köpvillkor och samtycker samtidigt till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till din mejladress. Vi förbehåller oss rätten att ändra i en order om det av någon anledning inte går att leverera ordern till dig.

Betalning

Du väljer vilket alternativ du önskar i kassan:

Swish (med Swish-appen)

Kortbetalning: VISA, MASTERCARD

Betala efter leverans: Faktura, Delbetalning

Faktura

När du betalar via Svea faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du har fått din beställning.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso och kunden står för dessa kostnader.

Delbetalning

Genom Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att markera det alternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst före förfallodag.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor – kontokontokredit

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso och kunden står för dessa kostnader.

Har du frågor om din faktura eller ditt delbetalningskonto bör du kontakta Svea Ekonomi AB som hanterar detta.
Du når dem på telefon 08-514 931 13.

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för onlinebetalning i Sverige och EU.
Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: VISA, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.
Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Leveranstid och frakt

Vi vet att du vill ha din vara snabbt och vi jobbar stenhårt på att hålla leveranstiderna så korta som möjligt. Normal leveranstid med DHL är 3-4 dagar. Du får ett mejl när ditt paket är på väg till dig.

Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtas inom två veckor skickas automatiskt tillbaka till Green Laces. Detta medför att du får betala returfrakt plus en hanteringsavgift (för närvarande 150 kr) för ej uthämtat paket.

Konsumentköplagen

Köp genom greenlaces.se styrs främst av Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket, www.konsumentverket.se.

Vi innehar F-skatt och vårt organisationsnummer är 556826-4518.