Om green laces

Green Laces är sedan 2010 nordens ledande återförsäljare av skor och accessoarer som är etiskt och hållbart producerade. Det innebär att det vi säljer inte är gjort av andra levande varelser, att människorna som tillverkar produkterna arbetar under rättvisa förhållanden och att vi strävar efter en miljövänlig produktion i alla led.

Green Laces grundades av Nina Färdig som länge varit aktiv inom djurrätt. Hon saknade en butik där hon kunde köpa skor och accessoarer som inte bara var etiskt och hållbart producerade men också snygga – en butik där det gick att handla utan att behöva kompromissa med sina ideal.

Under åren har utbudet på marknaden utvecklats och vi har kunnat närma oss en estetik i utbudet vi länge eftersträvat. Produkterna har blivit bättre, designen intressantare, i de veganska kollektionerna. Vi går också mot ett bredare, och för oss ännu intressantare, utbud av livsstilsprodukter och konst där vi hämtar inspiration från klassiska uttryck kombinerat med vårt djupa intresse för musik, konst och populärkultur. Vi strävar efter verkshöjd, integritet och lekfullhet på vår arbetsplats med målet att vara inkluderande. Vi vill entusiasmera dig och vi vill ha med dig i vårt community. Tillsammans mot en värld där lidandet minskar och skönheten ökar.