Djurrätt

Green Laces arbetar för att alla varelser, inte bara människor utan också djur, ska få leva utan förtryck, tvång eller utnyttjande.

Om du är nyfiken på att läsa om djuretik rekommenderar vi dig att börja läsa här:
https://www.djurensratt.se/djuretik
Djurens Rätt har kämpat för att förbättra djurens villkor sedan 1882 och har under den tiden fått igenom en rad förbättringar. Och här:
http://djurrattsalliansen.se/arbetsomraden/kottindustrin
Djurrättsalliansen har sedan 2005 varit en ihärdig röst för att lyfta missförhållanden inom animalieindustrin. Med sina avslöjanden har de bidragit till att få upp djurrättsfrågan i den offentliga debatten och varit en avgörande faktor till att många människor gått över till vegansk kost. En annan källa till kunskap och inspiration är amerikanska PETA, People for Ethical Treatment of Animals, som med sina idag över 6 miljoner stödjare är att betraktas som den mest inflytelserika djurrättsorganisationen. På deras hemsida hittar du rapporter från animalieindustrin, tips på veganska livsmedel och nyheter inom veganskt mode:
https://www.peta.org/living Du hittar också mer information om det du undviker när du handlar veganska skor och accessoarer, dvs läderindustrin:
https://www.peta.org/features/leather-industry/ och ännu mer skrivet om detta hittar du på Djurens Rätts hemsida:
https://www.djurensratt.se/djurvanlig-konsument/skinn

Är du medlem i Djurens Rätt?

Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlems- nummer så får du koden du behöver för att få din rabatt.

info@greenlaces.se