+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

Nya öppettider i butiken

februari 21, 2020 11:42 f m Skrivet av Kommentera

I en strävan att omorganisera Green Laces till mer än en butik och öka servicegraden, har vi flyttat in i ett större utrymme, längre in i lokalen. Adressen är densamma och Hökens Gata 7 agerar nu butik, kontor samt kreativ mötesplats för konst, design och kunskap. Arbetet kommer, som alltid, ha fokus på att förändra det rådande klimatet, genom ett inkluderande och kärleksfullt tillvägagångssätt. Djurrätt, mänskliga rättigheter och miljö är Green Laces eviga kärnfrågor, så även i samarbeten med andra aktörer.

För att utöka rummets användningsområden är butikens öppettider justerade till fredagar 12.00-18.00, lördagar 12.00-17.00 och förbokade besök. Inredningen påminner om det tidigare konceptet. Vi återser stålhyllan från Raw Moon Studio, lergodset från Kisel Keramik och det rosa bordet skapat av Dennis Graben. Green Laces öppnar för allmänheten med nya tider fredag, 28 augusti.

Webbshoppen, greenlaces.se, är däremot öppen dygnet runt och ordrar skickas ut löpande under veckorna som vanligt, i regel dagen efter lagd beställning.

Varmt välkommen!

Text: Nina Färdig, founder Green Laces

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17