Integritetspolicy

När du beställer varor hos Greenlaces.se godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna ge dig den service som vi vill att du ska kunna förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om du anser den vara felaktig eller onödig kan du begära rättelse eller att vi tar bort dina uppgifter ur vårt kundregister. Kontakta i sådana fall oss så hjälper vi dig.

 

Vi lovar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Greenlaces.se använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter. Om du vill kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev när du registrerar dig som kund. Du kan när som helst avbryta din prenumeration, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.

 

Vi förbehåller oss rätten att avbryta ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller då det föreligger betalningsanmärkningar.

 

Läs gärna Datainspektionens information om integritetsskydd här: http://www.datainspektionen.se/fragor-och-svar/personuppgiftslagen/