+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt köp!

Vi håller dig uppdaterad om etiskt producerat mode och ger dig exklusiva förhandsvisningar och erbjudanden.

GIRLFRIEND COLLECTIVE

november 13, 2020 3:15 e m Skrivet av Kommentera

Girlfriend Collective skapar rättvist tillverkade träningskläder i återvunnen polyester. Designen är smakfull med funktion som främsta inriktning. Till hösten har vi valt ut tre nya färger – Trail, Valley och Smoke. Trail och Valley är två jordiga kulörer inspirerade av vandring i berg och öken. Smoke är en vacker grå färg som sedan ett tag tillbaka ingått i Girlfriend Collectives essentialkollektion.
Vi gillar märkets strävan efter att vara inkluderande och modemedvetna och i det skapa högkvalitativa träningskläder med hög funktionsgrad. Samtliga plagg har fyrvägsstretch och har visat prov på hög slitstyrka.

Vi har fyllt på lagret av våra populära cykelbyxor och hellånga tights. Kompressionstyget absorberar svett, torkar snabbt och andas. Tightsen sitter högt i midjan, har en bekväm passform och sitter på plats under hela träningspasset.
Du vet väl att du kan komma in i butiken och prova plaggen? Vi har öppet fredagar kl 12-18, lördagar kl 12-17 samt förbokade tider. Kontakta oss på info@greenlaces.se om du vill att vi hittar en tid då du kan ha butiken för dig själv.

Text: Nina Färdig, founder Green Laces

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Sociala medier

Kontakta oss

Hökens gata 7

116 46 Stockholm

Tel. +46(0)8-641 11 14

info@greenlaces.se

 

Öppettider

Fredagar 12-18

Lördagar 12-17