HEM  › Covid-19 och nya leveranstider

JOURNAL

Covid-19 och nya leveranstider

Vi lever alla just nu under extraordinära förhållanden. Många av oss har aldrig upplevt krig, naturkatastrofer eller ens en inställd semester på grund av sjukdom. Inget lidande ska ställas mot något annat, men klart är att just nu står hela världen lite på paus. Jag har med mitt Green Laces valt att hålla butiken på Hökens gata öppen och anpassa servicen efter de råd om fysiskt avstånd som världens hälsomyndigheter är eniga om bör hållas för att vi ska kunna plana ut smittspridningskurvan och spara liv.

Vi försöker underlätta för dig att handla i vår webbshop och gör nu allt vi kan för att överleva ekonomiskt så att vi tillsammans så småningom kan gå en glädjefylld höst till mötes. Kanske kommer vi alla ställa om till en livsstil som karaktäriseras mer av långsamhet – slowcooking, slowtravelling, slowfashion – och hur det än blir så hoppas jag att Green Laces kommer fortsätta vara ditt val av inköpsställe av skor, väskor, underkläder och träningskläder. Följ oss på Instagram och Facebook för kontinuerliga uppdateringar om öppettider och samarbeten.

Veja har i 15 år tillverkat ekologiska sneakers med stark modemässig integritet och medkänsla för sin omgivning. De senaste två säsongerna har de upplevt en enorm ökning i efterfrågan och vi har därigenom fått erfara viss leveransosäkerhet. I år blev det värre än vi kunde ana. De skor vi beställt sitter fast i Frankrike på grund av rådande lockdown! Vi får dagliga rapporter om läget och hoppas att våra kartonger ska få lämna lagret i dagarna, men fram tills vi vet, vill jag be dig om några saker.

1. Du som förbeställt skor i vår webbshop, ha tålamod. Om du vill göra en förändring i din beställning, mejla oss på info@greenlaces.se så hjälper vi dig omgående.
2. Du som vet att du kommer att vilja ha en viss modell från Veja, gå in och förboka dem i vår webbshop. På så sätt hjälper du oss att hålla verksamheten igång och att planera kommande månader.
3. Du som inte vet vad du vill ha, eller du som vill ge bort något till någon fast du inte riktigt vet vad, köp ett presentkort!

Just nu har vi 20 % på hela ordinarie sortiment med koden GL20%  till och med sista april 2020 och den får du gärna dela med dig av till vänner du tror vill handla.

Jag startade Green Laces 2010 för att jag ville att det skulle finnas veganska, etiskt producerade skor till den stilintresserade kunden. Nu har jag hittat dig och vi håller på att förverkliga min vision om att kombinera estetik och etik. Utan dig, inget Green Laces. Tillsammans är vi Green Laces.

Värme,
Nina Färdig
Grundare