HEM  › UNITE

creme.female_sko

UNITE

Ingen behöver påminnas om att tiderna är tuffa. Vi behöver bygga rum där det finns plats att växa, låta våra egenheter sammanstråla och påminna varandra om att vi är i detta tillsammans. Hela samhället vinner på jämställdhet där lust och lekfullhet är centrala delar i en hållbar framtid. Under gemensam flagg har Green Laces och fe:male skapat inspirationskampanjen UNITE där de två uttrycksfulla varumärkena möts och lyfter varandra.

Green Laces har sedan 2010 med butiken på Hökens gata i Stockholm varit tongivande inom veganskt skomode och drivs av grundaren Nina Färdig. Med utgångspunkt i en stil som siktar mot att vara sofistikerad, lekfull och inkluderande skapar märket nu en egen kollektion skor och accessoarer som reflekterar Green Laces etiska och estetiska värden.

fe:male representerar cool femininitet, statementsmycken och unisexmode. Starka färger med statementtexter för folk som vågar. Med fe:males motto #moreismore blir det mycket lager på lager-känsla och mycket av allt. Jasmine Furelid, grundaren av fe:male vill att märket ska inspirera människor att vara sig själva men också våga uttrycka sig och sin egna stil!

Collaboration is the way forward – let’s UNITE!