RETURPOLICY:
Ångerrätt, retur och reklamation

Om varorna du köpt av någon anledning inte motsvarar dina förväntningar ska du självklart returnera dem. Du har öppet köp och full ånger- och bytesrätt i 14 dagar. Skicka oss ett mejl där du anger ditt beställningsnummer och skriv gärna en rad och berätta varför du vill returnera varorna. Det hjälper oss att hantera din retur snabbare, bli generellt bättre och därmed ge dig ännu bättre service nästa gång. Du betalar returfrakten och är ansvarig för varan till dess att den når oss. Var försiktig om de varor du vill returnera, packa dem väl och avlägsna inte eventuella etiketter. Om varorna är synligt använda godkänns inte returen. Så fort vi kontrollerat och godkänt returpaketet betalar vi tillbaka pengarna.

Återbetalningen görs av säkerhetsskäl endast till samma kort/konto som den ursprungliga betalningen gjordes ifrån. Vid eventuell återbetalning av kortköp krediteras ditt kort med hjälp av ett unikt referensnummer som identifierar transaktionen. Din kortinformation har alltså inte sparats av Green Laces.

Returer får inte skickas mot postförskott eller efterkrav – dessa kommer vi inte att lösa ut.

Returen skickas till

Green Laces
Hökens gata 7
116 46 Stockholm

Kontaktuppgifter vid ångerrätt och reklamation

E-post: info@greenlaces.se
Telefon: 08-641 11 14

 

Köpvillkor

Här hittar du information och villkor för handel via www.greenlaces.se. Tveka inte att mejla eller ring till oss om du har några som helst frågor.

Leveranstid och frakt

Vi vet att du vill ha din vara snabbt och vi jobbar stenhårt på att hålla leveranstiderna så korta som möjligt. Många av våra märken är designers som tillverkar sina skor/väskor i kollektioner två gånger per år. Green Laces får in en unik uppsättning skor och det innebär också att vi i princip aldrig får lagerpåfyllning av just dessa varor. Om en sådan produkt är slut i lager är risken alltså stor att vi inte får påfyllt. Ja, du gissade rätt! Det gäller att lägga in stöten när du blir kär – vänta inte för länge med att beställa alltså.

Lite bredare märken, som till exempel Vegetarian Shoes, har ett grundsortiment som vi kan beställa ifrån regelbundet. Fråga oss gärna om det inte är tydligt i butiken.

Normal leveranstid med DHL är 3-4 dagar.

Du får mejl när ditt paket är på väg till dig. Har du angett ditt mobilnummer får du ett meddelande via sms.

Betalningsalternativ

Betalning sker på följande sätt:

* Kortbetalning med PayPal. Du måste självklart inte ha ett PayPal-konto, utan du kan enkelt betala med ditt vanliga betalkort.

* Faktura via Klarna. Avgift 29 kr.

Kortuppgifter lagras inte och all kortinformation skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken.

Är du medlem i Djurens Rätt? Härligt! Då har du 5 % rabatt på vårt sortiment. Mejla oss ditt medlemsnummer så får du koden du behöver för att erhålla rabatten.

Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtas inom två veckor skickas automatiskt tillbaka till Green Laces. Detta medför att du får betala returfrakt plus en hanteringsavgift (för närvarande 150 kr) för ej hämtat paket.

Konsumentköplagen

Köp genom www.greenlaces.se styrs främst av Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket, www.konsumentverket.se.

Vi innehar f-skatt och vårt organisationsnummer är 556826-4518

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel, slutförsäljning och uppenbara felprissättningar på sajten och vi förbehåller oss rätten att neka ordrar.